Zawartość tej strony wymaga nowszej wersji programu Adobe Flash Player.

Pobierz odtwarzacz Adobe Flash


Partnerzy LGD

Gmina Czorsztyn
 

Gmina Krościenko n/D


Gmina Ochotnica Dolna


Miasto i Gmina Szczawnica

Polecane strony

 

 

 

 

 

 

 

 

Zapytanie ofertowe na opracowanie i wydanie albumu o smakach gorczańsko-pienińskich

1. Nazwa Zamawiającego 
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania „Gorce-Pieniny” 
Ul. Rynek 32
34-450 Krościenko nad Dunajcem
gmina Krościenko n/D
Tel: 018 262 35 90
e-mail: biuro@ledergorce-pieniny.pl
www.leadergorce-pieniny.pl/
NIP 735 264 9200,
Regon 120 203871

2. Opis przedmiotu zamówienia 
Album jako produkt projektu pn: „Smaki gorczańsko-pienińskie”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Osi 4 LEADER Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013

Założenia edycyjne.
Album ma przedstawić sekrety dawnej kuchni regionu pienińsko – gorczańskiego z obszaru Stowarzyszenia LGD „Gorce – Pieniny” tj. z gmin: Krościenko, Ochotnica Dolna, Czorsztyn co przybliży poznanie lokalnych tradycji kulinarnych.
Prezentacja będzie obejmować fotografie potraw wykonywanych na warsztatach kulinarnych organizowanych przez Stowarzyszenie LGD „Gorce-Pieniny” z opisami potraw, jak również z terenów obszaru Stowarzyszenia. 
Przewidywana ilość ilustracji – około 100. Wszystkie konieczne fotografie, oraztekst do albumu będzie wykonany przez wydawnictwo. 
Album ma być opatrzony numerem ISBN.
Album powinien zawierać informację o współfinansowaniu projektu wraz z logotypami /dostępnymi w siedzibie stowarzyszenia/ oraz posiadać adnotację: „egzemplarz bezpłatny”.

Wersja elektroniczna albumu ma zostać dostarczona dla LGD.

Dane techniczne druku albumu:
format – 23 x 30 cm
objętość druku – 72 strony
papier drukowy – kreda matowa 170 g/m kw.,
druk – 4 + 4 kolory
blok szyty nićmi,
wyklejka – papier offset 150 g/m kw., druk 1 + 0
oprawa twarda – tektura 2,5 mm,
okleina – kreda 135 g/m kw., druk 4 + 0, folia błyszcząca,
nakład – 1 500 

3. Zawartość oferty 
W przedstawionej ofercie Wykonawca powinien podać cenę wykonania usługi wyszczególnionej w Opisie przedmiotu zamówienia oraz termin dostarczenia gotowego albumu do siedziby Zamawiającego. Wykonawca w ofercie powinien zawrzeć wszystkie koszty związane z wykonaniem przedmiotu zamówienia, oraz przedstawić wzór proponowanego albumu - elektroniczna wizualizacja albumu. 
Ponadto Zamawiający p r e f e r u j e Wykonawców, którzy w swojej ofercie przedstawią znajomość terenu podhala i obszaru pienińsko –gorczańskiego, udokumentowane, co najmniej dwoma podobnymi wydaniami tego typu z tego terenu (album, folder), potwierdzone referencjami.

4. Kryteria oceny oferty 
Jedynym kryterium oceny ofert jest: Cena (wartość brutto dla całości przedmiotu zamówienia).

5. Termin składania ofert 
Oferty należy składać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adresbiuro@ledergorce-pieniny.pl lub na adres Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania „Gorce-Pieniny”, ul. Rynek 32, 34-450 Krościenko nad Dunajcem do dnia 05.07.2011 r. do godz. 15.00.
Zapytania w zakresie przedmiotu zamówienia należy kierować na adres e-mail:k.kubik@leadergorce-pieniny.pl lub biuro@ledergorce-pieniny.pl
Niniejsze zapytanie zostało opublikowane na stronie internetowej www.leadergorce-pieniny.pl.
Wykonawca pokrywa wszystkie koszty związane z przygotowaniem i dostarczeniem oferty. 

6. Termin wykonania zamówienia
Etapy:
1. Zebranie materiałów do publikacji - 20 luty 2012 r.
2. opracowanie projektu albumu - 30 marzec 2012 r. 
3. Redagowanie albumu - 30 kwiecień 2012 r.
4. Wydanie albumu promocyjnego - 31 maj 2012 r. 

Wykonawca zapewni dostawę albumu w ilości zgodnej z zamówieniem. Nie dopuszcza się składania ofert częściowych.

7. Informacje dodatkowe
Stowarzyszenie poinformuje Wykonawcę o terminie warsztatów kulinarnych organizowanych przez Stowarzyszenie. Wykonawca zobowiązuje się do uczestniczenia w warsztatach w celu sfotografowania wykonanych (przygotowanych) potraw. W roku 2011 r. planuje się jeszcze przeprowadzenie trzech warsztatów, a w roku 2012 dwóch warsztatów. Stowarzyszenie zastrzega, że może dodatkowo poinformować Wykonawcę o miejscu i terminie, w których będzie należało wykonać zdjęcia przygotowanych potraw zamieszczonych do albumu przygotowanych przez KGW działających na terenie LGD. 


V-ce Prezes Stowarzyszenia
Krystyna Kubik
 
Dodaj link do:
www.facebook.com